Resultaat 1–24 van de 176 resultaten wordt getoond

Anaal Toys mannen

Anaal toys voor hem. Dat was vroeger slechts een kleine categorie als het ging om seks speelgoed. Hoe anders is dat nu. Zeker het speelgoed dat de prostaat stimuleert is erg populair geworden de afgelopen jaren.

Assortiment

Aanbieding!

Anaal toys

Black Jewel

14,95
Aanbieding!

Anaal toys

The Anal Hook

99,95
Aanbieding!
Aanbieding!

Anaal Toys mannen

Anaal toys voor hem. Dat was vroeger slechts een kleine categorie als het ging om sextoys voor mannen. Hoe anders is dat nu? De sextoys als een prostaat vibrator die de prostaat stimuleren is erg populair geworden de afgelopen jaren.

Het is niet zo gek dat de belangstelling voor anaal toys voor hem aan populariteit winnen. Juist rond het gebied bij de anus komen veel zenuwuiteinden samen. Dit maakt dat het een zeer gevoelige zone is. Stimuleer je dat gebied, dan zal je orgasme heftiger aanvoelen. Wat betreft de anaal toys voor heren bieden we een zeer breed aanbod aan uiteenlopende sextoys aan. Er is voor ieder wat wils. Voor de beginner en de gevorderde gebruiker. 

We hebben tal van aantrekkelijke anaal toys voor hem beschikbaar

De moderne man die weet wat genieten is, zijn er ook bij Sweetoy volop anaal toys voor hem beschikbaar. Check alleen al ons uitgebreide aanbod buttplugs. Zeker dit speelgoed is er voor de beginner en de gevorderde. De opblaasbare variant combineert dit. Want met dit speelgoed bepaal je zelf hoe groot de buttplug (of beter: hoe dik) wordt. Dat bepaal je met de pomp dus. En zo kun je ervoor kiezen om de plug steeds iets harder op te pompen en om aan het gevoel te wennen. Kenmerkend aan onze anaal toys voor hem is dat de producten een wat smallere top en een zogenaamde stop aan de onderkant hebben. Die stop is belangrijk. Die voorkomt namelijk dat het speelgoed er niet uitvalt of naar binnen schiet. Veiligheid vinden we nou eenmaal belangrijk.

In verschillende soorten en gemaakt van verschillend materiaal

Je hebt vibrerende buttplugs en vibrators. Overigens ontspant de anus door de trillingen. Dat zou later de eventuele penetratie moeten vergemakkelijken. Uiteraard heb je buttplugs met afstandsbediening en heb je ook dit speelgoed weer in een XXL uitvoering. Niet iets overigens om als beginner ook maar aan te denken. De vibrators en de buttplugs heb je overigens in tal van verschillende formaten en van verschillende materialen.

Het orgasme van de man wordt zo een stuk intenser

Onder de rubriek anaaltoys voor hem staan de prostaat vibrators met stip op de eerste plaats. Mannen hebben eindelijk ontdekt hoe gevoelig de zone rondom de anus is. Een orgasme wordt een stuk intenser als juist die zone gestimuleerd wordt. De prostaat zit zo’n vijf centimeter vanaf de ingang van de anus. Om deze P-spot te kunnen stimuleren zijn er dildo's en vibrators beschikbaar. Kenmerkend aan dit speelgoed is de sterk gebogen top.

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.