Resultaat 1–24 van de 687 resultaten wordt getoond

BDSM

BDSM staat voor Bondage and Discipline, Dominance and Submission en Sadism and Masochism. Vaak gaat het om rollenspellen waarbij gebruik gemaakt wordt van opgelegde fysieke beperkingen, zenuwprikkels en machtsspelletjes.

Assortiment


Het opleggen van bewegingsvrijheid

Daarbij geldt bondage als het opleggen van bewegingsvrijheid en discipline voor het geven en invullen van opdrachten en daarbij horende bestraffingen. Bij dominance and submission gaat het om het onderwerpen aan macht terwijl masochism vooral het genieten van het veroorzaken van pijn is. Om aan BDSM te kunnen doen zijn er meer dan voldoende sextoys beschikbaar. Zo behoren dilators, tepelklemmen, penisplugs, sm-zwepen, sexmachines en speculums tot de meest populaire sextoys die beschikbaar zijn. Daarnaast is er een ruim aanbod van toys die vallen onder de noemer Chasity. Dan kun je denken aan toys als peniskooien, kuisheidsgordels, ballstretchers, ball crushers en ball splitters. Ook boeien behoren tot de standaarduitrusting van mensen die hier aan doen. Je hebt ze in zowel leren, hangende, enkele en metalen uitvoeringen beschikbaar.

Voor starters zijn er leuke startersets beschikbaar

Je kunt ook de vacuümpompen wel tot de BDSM producten rekenen. Zo heb je tepelzuigers, penispompen en borstpompen. Ook aan fetish kleding is geen gebrek. Veelal is deze kleding uitgevoerd in een wetlook, latex, lak of in leder. BDSM is iets waar je in moet groeien. Je kunt niet zomaar beginnen met de meest heftige producten. Daarom ook zijn er talloze startersets op de markt beschikbaar die je helpen bij het betreden van de wereld van BDSM. Vaak gaat het dan om een pakket met boeien, kietelaars, maskers en zwepen.

Het stopwoordje en wederzijds respect

Ook wat betreft bondage is er volop keuze. Wat dacht je van schaamlipspreiders, ball gags, spreidstangen, halsbanden en harnassen. Er is, zo kunnen we concluderen, heel veel aanbod voor mensen die genieten van alles wat hiermee te maken heeft. Het is een wereldje op zich, waarbij het stopwoord bijvoorbeeld erg belangrijk is en waar juist sprake is van wederzijds respect, al zou je dat niet altijd denken na het zien van de beschikbare producten. Overigens heeft onderzoek aan het licht gebracht dat het gebruik van ijsblokjes een van de meest voorkomende acties is, gevolgd door het gebruik van een blinddoek, het gebruik van handboeien en touw, het slaan met een zweep en het werken met kaarsvet. Dat betekent meteen ook dat niet iedereen die hier aan doet gebruik maakt van de producten als ballstretchers en ball crushers.
 
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.