Bef tips

5 bef tips
Bef tips 38

Hoe moet ik beffen? De beste bef tips en technieken!

Wil jij een vrouw een intens orgasme geven? Dan is beffen de manier om dat te doen. Beffen of likken is het stimuleren van de vagina met je mond of tong. Deze manier van orale bevrediging vraagt wat vaardigheden, maar zorgt voor extra opwinding en sensationele hoogtepunten. De directe stimulatie van de clitoris zorgt ervoor dat je nog meer prikkelingen ervaart dan bij vingeren. Beffen is intiem, schept vertrouwen en zorgt voor een extra fijn hoogtepunt. Lees snel verder voor de beste bef tips en technieken.

De 5 beste bef tips

Gun jij haar ultiem plezier? Gebruik dan de onderstaande bef tips om haar naar een ongekende climax te leiden!

1. Bereid je voor

Kies een comfortabele positie. Je kunt een kussen onder haar billen plaatsen. Dan kantelt haar bekken naar boven en kun je er beter bij.

2. Bouw het op

Voorspel zorgt ervoor dat ze in de juiste stemming is. Plaag haar door haar te strelen of kussen. Kus haar op haar mond, in haar nek of bij haar borsten. Ga langzaamaan naar beneden.

3. Stap voor stap

Ben je bij haar vagina aangekomen? Ga niet direct op haar clitoris af en doe het rustig aan! Haar clitoris is zeer gevoelig en direct snel stimuleren is niet voor iedere vrouw prettig. De binnenste en buitenste schaamlippen evenals de opening van de vagina zijn zeer gevoelig. Begin dus bij de schaamlippen. Open daarna haar schaamlippen om haar clitoris en het gebied eromheen te stimuleren. Stimuleer rustig aan en bouw de snelheid op. Pro tip: bouw de spanning op met een full-body massage, hiervoor kan je erotische massage olie of massage kaarsen gebruiken.

4. Let op haar signalen

Iedere vrouw is anders, let op haar lichaam. De ene vrouw houdt van stimulatie op de clitoris, de ander juist op het gebied eromheen. Sommige vrouwen willen hard en snel, terwijl anderen van langzaam en zachtjes houden. Kijk bijvoorbeeld naar haar ademhaling of handen.

5. Het hoogtepunt

Focus niet per se op het klaarkomen. Het beffen zelf is overheerlijk voor haar. Wanneer ze dieper in- of uitgaat ademen of lichte stuiptrekjes maakt kan ze dicht bij een orgasme zijn. Ga dan door met herhalen van dezelfde handeling om haar naar een climax te brengen. Probeer je op dit moment iets anders? Dan kan je kans voor het klaarkomen voorbij zijn.

Hoe bef je? De 5 beste bef technieken

1. De eerste lik

Ga niet direct op de clitoris af. Zorg dat de eerste lik met een platte tong en zeer langzaam gaat. Herhaal dit een paar keer zodat je langzaam opbouwt.

2. Lange, langzame tongbewegingen

Maak lange tongbewegingen en geen korte, snelle likjes. Door lange bewegingen te maken stimuleer je een groter deel van de vagina. Stimuleer zowel de clitoris als het gebied eromheen. De schaamlippen zijn ook zeer gevoelig. Zuig en lik, probeer uit wat haar opwindt.

3. Het alfabet en de klok

Een bekende techniek is het alfabet schrijven met je tong. Je tekent dan met je tong de letter om te ontdekken wat iemand het lekkerste vindt. Je kunt daarnaast ook een tijdstip op een klok aanhouden om te kijken welke techniek goed aanslaat.

4. Gebruik je stem
Maak een kreunend geluid wanneer je likt. De trillingen die van je mond afkomen gaan door haar vagina heen. Dit kan zeer stimulerend zijn

5. Gebruik je vingers
Voor beffen gebruik je je tong. Echter kunnen je vingers en handen zeker van pas komen tijdens het beffen. Vinger en bef tegelijkertijd voor extra stimulatie.

Deze tips en technieken helpen je op weg om haar het ultieme, erotisch genot te geven. Kijk ook eens in ons assortiment speeltjes die het gevoel van een tong of mond op en rond je vagina simuleren. Of je nu jezelf of een ander verwent, samen of alleen speelt, met deze tips is plezier gegarandeerd.

Pro tip: Massage olie en massage kaarsen gebruiken

Alle massage oliën en kaarsen
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.