Resultaat 1–24 van de 335 resultaten wordt getoond

Bondage

Bondage kun je omschrijven als een activiteit waarbij iemand om seksuele redenen met een bepaald materiaal vastgebonden wordt. Om dit te bewerkstelligen kunnen verschillende technieken gebruikt worden, waarvan Japanse touwbondage en suspensionbondage wel de meest bekende zijn. Het arsenaal aan producten zorgt voor bewegingsbeperking, en dat in vrijwel alle opzichten. Ook nu geldt dat je als beginner altijd bescheiden start en bijvoorbeeld eerst met een starterset aan de slag gaat.

Assortiment

-20%
-21%
57,95
-55%
16,95
-37%
42,95

Indrukwekkend aanbod aan maskers voor je beschikbaar

Het aanbod aan producten bedoeld voor bondage - een onderdeel van BDSM- is zeer breed en zo mogelijk nog diverser. Typisch zijn bijvoorbeeld ook de bondagemaskers. Alleen dit aanbod is al indrukwekkend groot. Wat dacht je van het bekende oog masker, een masker met kattenoortjes, met alleen een mondopening en het hondenmasker. Dit bijzondere masker kun je volledig verstellen met een rijgveter en een riem rond de hals.

Met speciale bondagetape pak jij je onderdaan volledig in

Wellicht is een bondage pakket wel iets voor jou als jij je in deze wereld wenst te verdiepen. Oogmaskers, handboeien, waskaarsen, zweepjes, pols- en enkelbanden, metalen kettingen en anaal haken zijn typische voorbeelden van producten die zomaar onderdeel uit kunnen maken van een starterset. Behalve touw wordt ook vaak gebruik gemaakt van speciale bondagetape. Deze tape is er in verschillende kleuren. Met de tape kun je je onderdaan volledig inpakken. Het gaat hier om een PVC tape waarmee je precies die meester of meesteres kunt zijn die je ook echt wilt zijn. De tape kleeft op het lichaam, maar niet op het haar.

Snoer je partner de mond met een ball gag

Ook knevels zijn onmisbaar bij BDSM en zeker bij bondage. Zeker met een ballgag snoer jij je partner steeds de mond. Jij en alleen jij bepaalt wat er gebeurt. Deze ball gags zijn verstelbaar middels de hoofdband en in het balletje zitten luchtgaatjes. Met een dergelijke bal gag is het voor het lijdend voorwerp niet mogelijk om te praten. Kreunen daarentegen lukt wel. Ook een typisch product is het fantasy web, waarmee je gemakkelijker en op tal van verschillende manieren je onderdaan bewegingsbeperkingen oplegt. Uiteraard kun je tak van verschillende soorten touw (in verschillende kleuren) aanschaffen.

Machteloosheid biedt opwinding

Veel mensen vragen zich af waarom mensen zich zo prettig voelen bij dit onderdeel van BDSM Uit onderzoek blijkt dat het gevoel van macht en machteloosheid opwindend gevonden wordt Dat geldt ook voor de fysieke onmogelijkheid om vrij te bewegen. Dat maakt het mogelijk om alleen aan het eigen genot te hoeven denken en niet aan dat van een ander.
 
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.