Toont alle 9 resultaten

Cockring anaalplug

Wij van Sweetoy zijn ook jouw adres als je zoekt naar een cockring anaalplug. Een dergelijke cockring maakt deel uit van onze uitgebreide serie cockringen die verder bestaat uit onder andere de cockring van metaal, de rubberen cockring en de siliconen en vibrerende cockringen. De cockring anaalplug biedt in elk geval dubbel plezier.

Assortiment


Zo blijft je penis langer stijf

Met een cockring anaalplug blijft je penis langer stijf omdat bloed veel moeilijker naar beneden kan stromen. Daar zorgt deze cockring wel voor. Met de anaalplug in verschillende uitvoeringen- wordt bovendien de anus gestimuleerd. Doorgaans zijn de cockringen van siliconen, er is echter ook een uitvoering in metaal. Deze uitvoering geeft de mannelijke vorm een extra boost. Het gebruik van de cockring is helemaal veilig, al bevelen we wel glijmiddel aan bij het gebruik van (al) onze cockringen.

Bullets functioneren onafhankelijk van elkaar 

Bijzonder binnen het aanbod van de cockring anaalplug is de Viaticus Cockring met buttplug. Deze cockring maakt dubbel genieten dubbel zo fijn. Deze cockring anaalplug beschikt over twee bullets (kleine vibrators) die onafhankelijk van elkaar functioneren; een voor de cockring zelf en een voor de anaalplug. Met de Excursion buttplug en balring ervaar je eveneens dubbel genot zoals dat ook geldt voor de Triple Threat siliconen cockring met buttplug. Deze sextoy voelt zijdezacht aan en is uitstekend rekbaar. Deze cockring sluit ook nog eens perfect aan op de huid. 

Voor perfecte stimulatie van de anus 

Je kunt ook gewoon kiezen voor de reguliere cockring met anaal dildo uit de Black Velvets collectie. Deze cockring en anaalplug is helemaal van siliconen en voelt zeer zacht aan. De anaal dildo is zeer realistisch en zorgt voor een perfecte stimulatie van de anus. Daarnaast is de cockring voorzien van een bullet vibrator en houdt die de erectie veel langer in stand. Dat is dus echt optimaal genieten. En zo heb je zoals je van ons gewend bent weer volop keuze.

Heel veel meer sextoys die genieten een nieuwe dimensie geven

Bij ons vind je behalve de cockring anaalplug nog heel veel meer toys die genieten een nieuwe dimensie geeft, denk bijvoorbeeld maar eens aan vibrators, dildo’s, vagina ballen en andere interessante sextoys voor dames. Bij ons betaal je nooit de hoofdprijs en bestel je vandaag voor 22.30 uur, dan heb jij je sextoy al de volgende dag in huis. Uiteraard worden al onze producten discreet verzonden en zijn die producten bovendien steeds van de beste kwaliteit.

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.