Resultaat 1–24 van de 364 resultaten wordt getoond

Dildo

Ben je op zoek naar een dildo? Sweetoy heeft verschillende dildo's in haar assortiment, van klein tot medium of groot! Wil je een dildo alleen gebruiken? Of samen met je partner? We hebben alles in ons assortiment. Bekijk snel ons assortiment en shop de beste dildo's!

Assortiment


Wat is een Dildo?

Met de dildo is meteen een van de oudste sextoys die we kennen genoemd. Er zijn namelijk restanten van dildo’s gevonden die ondertussen als ruim tweeduizend jaar oud zijn. Destijds waren de dildo’s van hout en ivoor. Hoe anders is dat nu. Nog steeds heeft de dildo niets aan kracht ingeboet, wel is het een product dat zich sterk ontwikkeld heeft en er tegenwoordig in tal van verschillende uitvoeringen is. Ook wordt gebruik gemaakt van diverse materialen.

Voor het penetreren van de vagina of de anus

De dildo is er om de vagina of de anus (anaal dildo) te penetreren. Grootste verschil met een vibrator is dat een dildo niet vibreert. We heben wel XXL vibrators in ons assortiment, mocht je zoekend zijn naar een "vibrerende dildo".  Hoewel mannen aanvankelijk niet weg waren van deze sextoy voor vrouwen en het als concurrentie zag, heeft het de afgelopen jaren toch sterk aan populariteit gewonnen. Als een koppel of een vrouw alleen besluit een sextoy te kopen, dan is de dildo toch vaak de eerste optie. Dat heeft vooral te maken met het feit dat je zoveel keuze hebt en daar altijd vindt wat je zoekt. 

Levensechte uitvoeringen 

Zo is de realistische dildo erg in trek. Voorheen hadden vrouwen nog wel eens moeite met een 'stuk plastic'. Ze raakten er bepaald niet opgewonden van. Als je nu echter kijkt naar de realistische dildo’s die er zijn, dan snap je heel goed dat de vrouw van nu juist extra opgewonden wordt. De dildo’s hebben een eikel en zijn gemaakt met aders op de schacht van de penis. Daardoor voelen ze levensecht aan en zien ze er levensecht uit. Daarbij heb je steeds de keuze uit verschillende kleuren en lengtes.

Niet eerst te buigen 

Je kunt dildo’s die je in ons assortiment vindt prima verdelen in die van metaal, siliconen, anaal, glazen, dubbele en XXL uitvoeringen. Dubbele? Jazeker, ook die bieden we aan. Met deze dubbele uitvoering ervaar je samen met je partner ultiem genot. Bovendien is het een heerlijke toy om mee te masturberen. Voordeel is dat je deze uitvoering niet meer hoeft te buigen, daardoor zijn ze gemakkelijk in gebruik.

De XXL uitvoering is erg gewild 

Bijzonder is zeker ook de XXL dildo, dildo’s die je bij ons koopt met een lengte tot wel 41 centimeter. De grootte en het feit dat ze amper van een echte penis te onderscheiden zijn maken ze erg gewild. Ook van plan te ervaren wat deze populaire sextoy jou kan bieden? Bestel dan vandaag nog voor 22.30 uur. Dan kun je morgen al met deze heerlijke sextoys aan de slag. Dit geldt overigens voor al onze sextoys voor dames die we aanbieden, net als voor cockringen en andere speeltjes voor mannen.

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.