Toont alle 7 resultaten


Koppel vibrator

Een vibrator is beslist niet alleen voor solo genot. Met een koppel vibrator geniet je gewoon met je partner van de heerlijke vibraties en kan een orgasme niet uitblijven. Er zijn verschillende vormen van de koppel vibrator beschikbaar, vormen waarvan heterostellen en andere koppels samen optimaal kunnen genieten. Uiteraard vind je ze ook in ons aanbod, zoals je bij Sweetoy tal van andere seksspeeltjes vindt en een uitgebreid aanbod van andere soorten vibrators.

Over een win-win situatie gesproken

De klassieke koppel vibrator werd ooit geproduceerd speciaal voor het heterostel. De stimulator heeft twee uiteinden. Een deel wordt ingebracht in de vagina, het andere deel komt zo automatisch ter hoogte van de clitoris, aan de buitenkant dus, ingebracht. Als de penis ingebracht wordt om te penetreren, wordt aan de binnenkant ook de G-spot gestimuleerd. De man geniet van het penetreren van de vrouw, de vrouw voelt stimulatie van zowel de clitoris als de G-spot plus het feit dat ze gepenetreerd wordt. Over een win-win situatie gesproken. 

Penetratie en stimulatie tegelijk voor heerlijke orgasmes

De koppel vibrator is een uitkomst voor vrouwen. Dit helemaal in de wetenschap dat zeven van de tien vrouwen niet klaarkomt door alleen penetratie. Penetratie en stimulatie tegelijk staan garant voor de meest heerlijke orgasmes. Ook de man geniet behalve van de penetratie ook nog eens extra van de vibraties van de G-spot stimulatie. 

In de bekende U-vorm of met twee uiteinden

Het klassieke koppel speeltje heeft de bekende U-vorm en is een buitengewoon ergonomisch apparaat. Er zijn uitvoeringen met een afstandsbediening om de intensiteit van de vibraties of de patronen zelf te regelen. Kijken we naar het moderne aanbod dat werkt de bekende Satisfyer enigszins op dezelfde manier zoals hierboven beschreven. Je hebt ook nog koppelvibrators met twee uiteinden. Dat kan perfect zijn als bijvoorbeeld de man ook van anale stimulatie houdt. Dan kan de vibrator dus tegelijk de vagina van de vrouw en de anus van de man stimuleren. Ook lesbische en homoseksuele stellen kunnen zo optimaal genieten. 

Bij Sweetoy vind je altijd de perfecte koppel vibrator

Vibators nemen een belangrijke plaats in binnen ons royale aanbod. Van geen enkele andere categorie zijn zoveel verschillende soorten en maten beschikbaar dat je bij ons altijd het perfecte speeltje vindt. En dat voor het eigen genot, maar zeker ook om samen met je partner te gebruiken. Want dat is uiteraard het ultieme genieten. 

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.