Resultaat 1–24 van de 53 resultaten wordt getoond

Kunstanus

Mannen kiezen steeds vaker voor de kunstanus. Dat heeft onder meer te maken met de smallere opening die extra strak rond de penis sluit. Met de kunstanus wordt op perfecte manier anale seks nagebootst en de penis wordt zo heerlijk gestimuleerd. In ons aanbod vind je de nep anus in tal van verschillende vormen en maten. Bij de productie van de verschillende modellen zijn verschillende materialen gebruikt. 

Assortiment

-33%
79,95
-32%
-34%
104,95
-36%
224,95
-36%
179,95
-38%
-13%
-14%
79,95

Kunstanus

Mannen kiezen steeds vaker voor de kunstanus als masturbator. Dat heeft onder meer te maken met de smallere opening die extra strak rond de penis sluit. Met de kunstanus wordt op perfecte manier anale seks nagebootst en de penis wordt zo heerlijk gestimuleerd. In ons aanbod vind je de nep anus in tal van verschillende vormen en maten. Bij de productie van de verschillende modellen zijn verschillende materialen gebruikt. 

Levensecht of in de meer compacte uitvoeringen

Bijzonder in het oog springen de zogenaamde lifesize uitvoeringen van de kunstanus. Dit model is net zo groot als de billen van een man of een vrouw en lijken ook echt op een anus. Deze uitvoering is levensecht, en meteen dan ook ietsje duurder dan de kleinere en compacte modellen die we eveneens in ons aanbod hebben opgenomen. Hoewel gebruikers razend enthousiast zijn over deze uitvoering van de kunstanus, is het voor je er een koopt wel verstandig om na te denken waar je dit speelgoed bewaart. Je dient dan wel een discrete plek te hebben waar die op veilige en hygiënische manier opgeborgen kan worden. Wel iets om even goed over na te denken. 

Ook modellen met kunstanus en vagina en anus en mond

Er zijn ook uitvoeringen die behalve een anusopening ook nog een mond bieden of modellen met een kunstmond en kunstvagina. In dat geval is de opening van de anus vaak nog strakker en dat geeft veel mannen extra genot. Wil je handsfree genieten? Bekijk dan hier onze elektrische masturbators! Om het nog echter te maken heb je modellen met verwarmingselementen. Zo kan er een temperatuur van wel 55 graden gerealiseerd worden. 

Gebruik wel altijd glijmiddel, ook om barstjes in de huid te voorkomen

Het is bij de kunstanus wel verstandig om altijd met glijmiddel te werken. Het is een onmisbaar product als je optimaal wilt genieten en soepel wilt penetreren. En dat niet alleen overigens, zo voorkom je dat er scheurtjes in je eigen huid ontstaan. Gelukkig koop je bij Sweetoy ook alleen de beste glijmiddelen die het gebruik van dit speelgoed gemakkelijker maken. 

Gebruiksvriendelijk, van de beste kwaliteit en altijd veilig in gebruik

Het is toch al verstandig om ook de rest van ons aanbod eens nader onder de loep te nemen. We hebben talloze vibrators, dildo’s en bdsm producten voor je, zoals we voor vrouwen prachtige lingerie aanbieden. Al onze producten zijn gebruiksvriendelijk, van de beste kwaliteit en bovendien veilig. Daarnaast bieden we de producten steeds tegen de beste prijs- kwaliteitsverhouding aan. 

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.