Toont alle 19 resultaten

Kunstmond

Natuurlijk vind je bij ons ook de kunstmond. Het is een masturbator die meer en meer gebruikt wordt door de man. De mond is niet van echt te onderscheiden en zorgt voor een ongekende sensatie. En dat over heel je lichaam. 

Assortiment

-36%
224,95
-13%
-34%
264,95
-11%
-11%

Kunstmond

Natuurlijk vind je bij ons ook de kunstmond. Het is een masturbator die meer en meer gebruikt wordt door de man. De mond is niet van echt te onderscheiden en zorgt voor een ongekende sensatie. En dat over heel je lichaam. 

De kunstmond klampt zich aan de penis vast

Wil je als man iets bijzonders, dan is de kunstmond iets om eens serieus te overwegen. De nep mond is van levensecht materiaal en de mond klampt zich aan de penis vast. Dat zorgt voor een heerlijke stimulatie. Je hebt de penis in een zeer realistische mond en dat bezorgt je vaak al snel een ongekend orgasme. Je hebt de kunstmond in verschillende soorten en maten en uiteraard ook in pocketformaat, en dan is de mond makkelijk mee te nemen. In ons aanbod vind je ongetwijfeld de mond waarvan jij echt opgewonden raakt, zo niet dan hebben we speciaal voor jou elektrische masturbators, kunstvagina's of een kunstanus in ons assortiment opgenomen. 

Een sleeve in een koker

In alle gevallen heb je een mond met volle lippen en vaak tanden. De tong is flexibel. Heeft de mond zich vastgeklampt aan de penis dan voelt dat als een ongekende sensatie, een sensatie die door heel je lichaam siddert. In principe is de kunstmond een sleeve in een koker. Met name het feit dat de mond strak om de penis valt voelt heerlijk aan. De zeer flexibele tong bezorgt elke man een sensationeel hoogtepunt, vooral als je ook glijmiddel gebruikt. 

Door het uiteinde iets aan te draaien wordt de penis vacuüm gezogen

We hebben kunstmonden die vacuüm kunnen zuigen. De uiteinden van de kunstmond zijn voorzien van afneembare deksels, ook al om de mond steeds goed schoon te kunnen houden. Draai je het uiteinde aan een kant ietsje aan, dan ontsnapt er minder lucht en voelt het alsof de mond je penis vacuüm zuigt. En dat voelt voor mannen ongekend lekker. Je kunt de mond gebruiken zonder de handen ervoor te gebruiken. Ook dat spreekt nadrukkelijk in het voordeel van deze masturbator, want gemak dient nou eenmaal ook de man.

Tussen de kussens of de zittingen van je bank

Je kunt de mond prima tussen kussens steken of de zittingen van je bank om zo op ongekende manier te genieten van een overheerlijke blowjob, In ons aanbod heb je keuze genoeg in elk geval. Smaken verschillen nou eenmaal en dus is ons aanbod ruim. Zorg dat je de mond wel steeds goed schoon houdt met bijvoorbeeld toyreiniger. Het is goed te weten dat de mond van het beste en meest huidvriendelijke materiaal gemaakt is. 

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.