Resultaat 1–24 van de 145 resultaten wordt getoond

Kunstvagina

Ze zijn niet van echt te onderscheiden. De hedendaagse kunstvagina lijkt in alles op een echt vrouwelijk geslachtsdeel. Niet voor niets wint dit speelgoed nog steeds aan populariteit. De vagina is verschillende manieren te gebruiken en kan meerdere doelen hebben. 

Assortiment

-34%
-23%
26,95
-33%
79,95
-32%
-29%

Kunstvagina

Kelly’s vagina

19,95
-34%
22,95
-17%
28,95
-17%
28,95

Kunstvagina

Ze zijn niet van echt te onderscheiden. De hedendaagse kunstvagina lijkt in alles op een echt vrouwelijk geslachtsdeel. Niet voor niets wint deze sextoy voor mannen nog steeds aan populariteit. De vagina is verschillende manieren te gebruiken en kan meerdere doelen hebben. 

De kunstvagina is in principe de ideale masturbator voor mannen

Als geen ander geeft het mannen het gevoel dat ze een echte vagina penetreren, helemaal omdat de kunstvagina er ook net zo uitziet als een echte vagina. Doorgaans koop je ze met omhulsel. Er zijn daarnaast ook voldoende uitvoeringen beschikbaar die je gewoon los in de hand kunt gebruiken. 

Zo kun je het tijdens de daad extra lang volhouden

Mannen genieten extra van soloseks als ze de beschikking hebben over een kunstvagina. Het gevoel van het penetreren van een vrouw wordt nagebootst. Behalve het bereiken van een orgasme, worden deze seksspeeltjes ook wel gebruikt door mannen om het uithoudingsvermogen te verbeteren. Zo kunnen ze het tijdens de echte daad langer volhouden. Wat dat betreft dient dit populaire speelgoed dus twee verschillende doelen: het uitstellen van een zaadlozing en het uitleven van fantasieën met een orgasme als gevolg. Uiteraard bieden wij deze vagina in verschillende modellen aan. 

Niet vibrerende vagina is wel weer verwarmd

Zo vind je bij Sweetoy de uitvoering Pocket Pussy. Dit is een kleiner model, ideaal om mee te nemen en dus zonder omhulsel. Dan heb je nog uitvoeringen met en modellen zonder vibraties. De vibrerende uitvoeringen voelen wat intenser aan en met vibraties zul je extra gestimuleerd worden en dus sneller een orgasme bereiken. Verder heb je uitvoeringen met een pomp. Met die pomp bepaal je zelf hoe strak de penis in de nep vagina gaat en voelt. Je kunt ook kiezen voor een model met afstandsbediening. De niet vibrerende kunst vagina’s zijn vaak wel verwarmd en ook dat geeft een speciaal gevoel. 

Kunstvagina die meer penetratie opties biedt

Tenslotte heb je ook nog de modellen die verschillende penetratie opties aanbieden. Behalve een vagina kun je dan ook kiezen voor het penetreren van een kunstanus of kunstmond. Check ons royale aanbod en kijk ook eens naar de andere producten die we hebben. Want ons aanbod is erg breed; zo bieden we dildo’s en vibrators en ben je ook voor bdsm producten bij ons aan het juiste adres. Al onze producten zijn van de beste kwaliteit en veilig in gebruik. Bovendien bieden we de producten steeds tegen de best denkbare prijs- kwaliteitsverhouding aan.

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.