Toont alle 13 resultaten

Leren Cockring

Met een leren cockring uit onze collectie voorkom je dat je penis al te snel in actie komt en houd je die prima in bedwang. Het geeft je seksleven een extra dimensie en voor de ene partij een gevoel van macht terwijl de ander onmacht ervaart. En dat is heel erg bijzonder. De leren cockring is er in verschillende varianten en steeds van de beste kwaliteit.

Assortiment


De cockring in deze vorm is er in verschillende uitvoeringen

Kijken we naar de leren cockring dan onderscheiden we tal van uitvoeringen. Neem de strak lederen kuisheidskooi, waarmee jij de mannelijkheid even op slot zet en vergrendelt. Het is het moderne kuisheidsapparaat dat de penis functioneel opsluit in een stevige metalen kooi. Voor de perfecte vorm is deze leren cockring aan de basis van de leren cockring te verstellen. Een andere optie waarvoor je kunt kiezen is de strakke leren cockring en ballstretcher. Deze leren cockring met harnas is in twee formaten beschikbaar. Je kunt bovendien de ballen op diverse manieren uitrekken, er zijn namelijk verschillende sluitingsopties. Dit maakt ook meteen meer variaties mogelijk bij het dragen van deze riem en harnas. Het gebruikte leer is zacht en verder wordt er gebruik gemaakt van koud staal. Deze cockring is een mix van comfort en functionaliteit.

In de lederen dwangbuis houd jij je penis perfect in bedwang

Verder bieden we je nog de Strict leather uitvoeringen van de leren cockring aan, net als de Speed Snap cock- en balring. Met de lederen penis dwangbuis houd je de penis ook perfect in bedwang. Je brengt deze cockring aan om de slappe penis. Er komt een metalen cockring om je scrotum en zo ontstaat als vanzelf een lederen dwangbuis. De dwangbuis klik je vast waardoor de penis even helemaal geen kant meer op kan. En dat is ook precies de bedoeling van deze cockringen. Wil jij alleen de beste cockringen, dan bestel je die vandaag nog bij ons.

Er zit altijd iets van jouw gading bij

Overigens heeft sextoys bestellen bij ons een aantal voordelen. Zo bieden we steeds de beste prijs- kwaliteitsverhouding en verzenden we onze producten altijd discreet. Bestel je vandaag voor 22.00 uur, dan heb jij je nieuwe sextoy al de volgende dag thuis. Ons uitgebreide aanbod doet de rest want ongeacht of je man of vrouw bent vind je met vagina balletjes, siliconen of vibrerende cockringen en dildo’s, vibrators en dames lingerie altijd iets van jouw gading. 

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.