Resultaat 1–24 van de 249 resultaten wordt getoond

Masturbators

Binnen het aanbod van beschikbaar seks speelgoed heeft de masturbator met de jaren een steeds belangrijkere positie ingenomen. Het heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat het al lang geen taboe meer is om een masturbator te gebruiken. En dat was in de beginperiode nog wel eens anders. Masturberen was toen toch al een amper besproken onderwerp.

Assortiment

Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!

Elektrische Masturbator

Alexis Sidesaddle Masturbator

79,95
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!

Elektrische Masturbator

Airturn2 Masturbator

62,95

Kunstvagina

Sanda Masturbator

27,95
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!

Kunstvagina

Kelly’s vagina

19,95
Aanbieding!

Elektrische Masturbator

Airturn1 Masturbator

49,95
Aanbieding!
28,95
Aanbieding!

Masturbators

Binnen het aanbod van sextoys voor mannen heeft de masturbator met de jaren een steeds belangrijkere positie ingenomen. Het heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat het al lang geen taboe meer is om een masturbator te gebruiken. En dat was in de beginperiode nog wel eens anders. Masturberen was toen toch al een amper besproken onderwerp. 

Mannen komen eerlijk voor het gebruik van masturbators uit

Mannen komen er eerlijk voor uit. Twintig jaar geleden ontstond de masturbator in de vorm van een fleshlight, toen seks even geen thema was voor een man wiens vrouw in verwachting was. Ondertussen heb je de masturbators in heel erg veel verschillende soorten en maten. Want als er een product is dat zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld heeft, dan is het wel de masturbator. Het is een seksspeeltje voor mannen dat gebruikt wordt tijdens het masturberen. Doorgaans moet het product het gevoel en soms ook de look van het vrouwelijke geslachtsdeel zien te evenaren.

In de vorm van een anus of de mond

Een masturbator moet de man extra stimuleren tijdens de soloseks. Je hebt ze ondertussen in ontzettend veel verschillende uitvoeringen. Doorgaans herken je er een vagina, mond of anus in. De binnenkant heeft doorgaans een sterk stimulerende structuur. Door dit product te gebruiken voelt het mannelijk orgasme intenser en wordt masturberen gewoon levendiger. Ook wordt eerder een orgasme bereikt. Een masturbator kan verschillende effecten nabootsen. Dat is bijvoorbeeld dat gevoel van het penetreren van een echte vagina of het krijgen van een blowjob. Je hebt ze in fleshlight uitvoering, zoals de fleshjack weer speciaal bedoeld is voor de homoseksuele man. Doorgaans is dan sprake van de vorm van een anus of een mond. 

De wat duurdere, maar levensechte uitvoeringen

Het aanbod is enorm groot. We bieden alle voorkomende masturbators, ook in de vorm van eggs bijvoorbeeld. Dit is een speeltje dat er als een echt ei uitziet en dat zo flexibel is, dat het met speels gemak over de gehele lengte van de penis getrokken kan worden. Verder heb je nog onder meer de kunstvagina, een soms niet van echt te onderscheiden speeltje waarbij geprobeerd is het vrouwelijke geslachtsorgaan te imiteren. De opblaaspoppen horen binnen de wereld van de seksspeeltjes ook bij de categorie masturbators, een van de meest uitgebreide categorieën. De opblaaspoppen heb je zowel in de originele uitvoering voor heel weinig geld, maar tegenwoordig ook in levensechte uitvoeringen die wat meer geld kosten. 

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.