Toont alle 16 resultaten

Metalen Cockring

Nergens anders vind je een zo uitgebreide en fraaie collectie metalen cockringen als bij ons. Zo bieden we de metalen cockring, de cock- en balring, het Oppressors Orb metalen gewicht, de metalen cock- en ball lock, een metalen cock- en balringset, een metalen cockring met anaalplug en de metalen sperm stopper. De metalen cockring die je bij ons koopt is erg geschikt voor BDSM en is perfect geschikt voor de man met lef.

Assortiment


Open ontwerp: zo breng jij de metalen cockring gemakkelijk aan

Een metalen cockring in de vorm van de Rebel eikelring met diamanten is een zeer fraaie uitvoering, de cockring is massief en zorgt voor een zeer aanrakingsgevoelige eikel. Ook blijft je erectie met deze metalen cockring veel langer aanhouden. Er is sprake van een open ontwerp en dat maakt het meteen ook een metalen cockring die je gemakkelijk om en af kunt doen. De Oppressors Orb weegt 260 gram en is perfect voor BDSM. Je bevestigt de bal met een cliphaakje en je kunt zelfs besluiten meerdere ballen aan elkaar te bevestigen. 

Zwaar en glad en voor een heerlijke ruige look 

Deze cockring heb je ook in de vorm van de metalen cock- en ball lock medium; een cockring en een ballstretcher van metaal. De cockring is relatief zwaar en glad en zorgt voor een ruige look. Deze cockring word je geleverd inclusief een inbussleutel waarmee jij de cockring gemakkelijk opent en sluit. Heel bijzonder is zonder twijfel ook de cockring van metaal in de vorm van een sperm stopper. Deze metalen edelring is van Sinner Gear en de cockring zit strak rond de eikel. In de cockring zit een metalen staafje met een ronde top. Het maakt dat je sperma echt geen kant op kan. En wat voor bijzonder en heerlijk effect heeft dat.

Veilig betalen in onze webshop 

Het is logisch dat je voor cockringen, dildo’s, en sextoys voor vrouwen juist met ons zaken doet. Zo is de prijs- kwaliteitsverhouding uitstekend en verzenden we de producten discreet. Bestel je vandaag je cockring, dan heb je die morgen al in huis. Bestel je voor tenminste 45 euro, dan worden de producten bovendien gratis bezorgd. Winkelen in onze webshop is overigens veilig en dat geldt zeker voor de betalingen die je verricht, die zijn altijd helemaal veilig. Dat de klanten tevreden zijn blijkt wel uit het hoge rapportcijfer dat ze ons geven. Het zegt niet alles, maar wel heel erg veel.

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.