Resultaat 1–24 van de 97 resultaten wordt getoond

Penispomp

Er is amper een veelzijdiger product te bedenken dan de penispomp. De vacuümpomp kan op verschillende manieren toegepast worden. Voor sommige doeleinden ontbreekt wetenschappelijk bewijs, de penispomp kan echter ook zomaar door een arts aanbevolen worden.

Extra bloed richting de penis 

De penispomp bestaat uit een buis, die gemakkelijk over de penis geschoven kan worden. Die buis wordt daarna vacuüm gezogen, iets dat kan op elektrische wijze maar even goed met een handmatige pomp. Er stroomt op die manier extra bloed richting de penis en dat zorgt voor een stevige erectie. Het kan de al ontstane erectie eveneens krachtiger maken.

Maximaal een half uur

Nadat de penispomp zijn werk gedaan heeft, kun je de stevige erectie behouden door het aanbrengen van een elastische ring rond de basis van de penis. Die ring zorgt ervoor dat bloed niet meteen weg stroomt en de erectie even snel verdwijnt als dat ie gekomen is. De ring mag je als man overigens slechts een half uur (maximaal) dragen.

Geen wetenschappelijk bewijs 

Er zijn mannen die denken dat je door het gebruik van een penispomp de penis kunt vergroten. Hoewel een aantal mannen denken dat dit het geval is, is er geen wetenschappelijk bewijs voor. Wel kan de penis na het gebruik van de penispomp steviger en wat groter aanvoelen. Dat is echter maar een tijdelijk effect.

Trainingsapparaat voor de doorbloeding

Het is wel een gegeven dat je met de penispomp de lengte van de penis kunt behouden. Want naarmate je ouder wordt, neemt je penis in lengte af. Dat geldt ook na een operatie aan de prostaat. Ook dan wordt de penispomp wel gebruikt om de lengte van de penis te behouden. Nog weer anderen gebruiken de pomp als een trainingsapparaat om steeds voor een goede doorbloeding van de penis zorg te dragen. Wielrenners bijvoorbeeld, maken daarom gretig gebruik van de penispomp, net als mannen op gevorderde leeftijd. Zo kunnen deze doelgroepen een stevige erectie krijgen en houden.

Artsen bevelen de pomp aan als pillen niet baten 

De penispomp helpt mannen die te kampen hebben met erectieproblemen uit de spreekwoordelijke brand. Artsen bevelen dan een pomp zelfs aan. Door toedoen van de pomp blijkt tussen de 90 en 95 procent van de mannen weer een aanvaardbare erectie te krijgen. Ideaal dus voor mannen die bijvoorbeeld geen baat hebben bij erectiepillen of daar de bijwerkingen van ondervinden. Een penispomp biedt dan uitkomst, een perfecte uitkomst zelfs.
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.