Toont alle 16 resultaten

Sekspop

Vroeger werd erg lacherig gedaan om de sekspop. Sekspoppen waren lachwekkend en ze zagen er niet uit. Mannen die het met een sekspop deden werden uitgelachen en geprezen. Hoe konden ze het op die poppen doen. Tegenwoordig is echter alles anders. De poppen zijn amper nog van de echte vrouw te onderscheiden. Je kiest bovendien precies die pop die je wenst. Met nagellak bijvoorbeeld, een blonde of een brunette en de moderne poppen zijn tot in de details afgewerkt.

Assortiment


Een sekspop kan dé oplossing zijn

Zeker in deze periode waarin je niet zomaar iemand ontmoet die in is voor een avontuur tussen de lakens, kan een sekspop de oplossing zijn. De poppen van nu zijn de moeite waard. De sekspoppen zijn levensecht en vaak zijn ze van siliconen geproduceerd. De poppen van nu nodigen uit om seks mee te hebben. Met de moderne poppen kun jij je prima vermaken. De poppen kunnen met recht zeer knap genoemd worden. Je hebt tegenwoordig ook poppen die sterke gelijkenissen vertonen met bekende sterren en wil je een sekspop met rode nagellak, dan kan dat.

Van zeer realistische kwaliteit 

De sekspoppen van nu zijn van realistische kwaliteit en ze zijn geschikt voor penetratie in zowel de vagina als de anus. De afwerking van de moderne poppen mag gerust fabelachtig genoemd worden. Vaak zijn de armen van de poppen beweegbaar en er wordt gewerkt met een uitneembare sleeve. Dat maakt dat je de sekspoppen steeds goed schoon kunt maken. Tijdens de penetratie ervaar je een levensecht gevoel.

De investering meer dan waard

Zeker de details zijn de moeite meer dan waard. De blauwe ogen en de roze nagellak, de licht getinte huid. Zo goed als alles is mogelijk bij de aankoop van een sekspop. Aan de binnenkant van de sleeve zitten vaak stimulerende noppen en ribbels. Aan alles is gedacht, zo is de anus bijvoorbeeld nauwer dan de opening van de vagina om maar eens iets te noemen. De hedendaagse sekspop mag er zeker zijn en om die reden is de pop het aankoopbedrag zeker waard. De pop van weleer is niet meer. Die was bovendien bij het minste of geringste lek. Ook dat is bij de moderne sekspop beslist niet aan de orde. Want die kan echt wel tegen een zeer behoorlijk stootje. En laten we eerlijk zijn, dat moet een pop ook simpelweg kunnen.

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.