Resultaat 1–24 van de 66 resultaten wordt getoond

Sextoys dames 

Ondertussen worden we door steeds meer mensen de specialist in sextoys dames genoemd. Uiteraard zijn we daar trots op, want zo blijkt dat we een prima aanbod hebben van sextoys voor dames. Aan de andere kant doen we ons aanbod ook tekort want behalve voor dames vind je bij ons ook alles voor de man. Daarmee zijn we een zeer complete aanbieder van alleen de beste en meest spannende sexstoys.

Assortiment

Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!

Clitoris vibrators

Mimosa Stimulator

26,95
Aanbieding!
Aanbieding!
59,95
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!

Sextoys Dames

LUV EGG – Groen

35,95
Aanbieding!

Sextoys Dames

LUV EGG – Blauw

35,95
Aanbieding!

Sextoys Dames

LUV EGG – Roze

35,95
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!

Sextoys Dames

Vibrerend Ei Groen

25,95
Aanbieding!

Sextoys Dames

Vibratie Ei Roze

25,95
Aanbieding!
Aanbieding!

Dan moeten we simpelweg de Tarzan noemen 

Nu we het toch hebben over sextoys voor vrouwen, dan ontkomen we er niet aan om de Tarzan vibrator te noemen. De Tarzan was revolutionair en zorgde toch wel voor een doorbraak binnen het aanbod sextoys voor dames. De Tarzan was niet alleen baanbrekend, het bleek ook een meer dan uitstekende sextoy, want nog steeds is de tarzan vibrator een van de meest populaire producten die we hebben. Vrouwen worden met deze vibrator op twee manieren gestimuleerd. En ook anno 2021 ervaart de moderne vrouw dat als zeer prettig. 

Aanbod van sextoys voor dames wordt steeds groter

Mocht je het minder zien zitten in de Tarzan vibrator, dan hebben nog heel veel andere vibrators in petto. Wat dacht je van sextoys voor dames in de vorm van de klassieke vibrator, een vibrator van siliconen, realistische vibrators en de speciale clitoris vibrators. Het aanbod sextoys voor dames wordt steeds groter en dat geldt zeker voor de vibrators. Daarmee is echter allesbehalve ons gehele aanbod benoemd. Wat dacht je van dildo’s? We hebben de metalen dildo, de glazen dildo en uiteraard ook de realistische en XXL dildo’s. Daarmee bieden we echt elke vrouw wat wils. Dat doen we ook door het aanbieden van de al even populaire vibratie eitjes en de eveneens sterk stimulerende vagina ballen.

We zijn zeker ook specialist voor sextoys voor mannen 

sextoys voor dames, je vindt ze bij ons in overvloed. We kunnen bovendien snel leveren. Als je vandaag voor 22.30 uur bestelt, dan heb jij de toys morgen al in huis. Wij zorgen ervoor dat de producten steeds discreet verpakt worden en bieden al onze producten aan tegen de scherpste prijzen. Bestel je producten voor een bedrag van tenminste 45 euro, dan nemen wij de verzendkosten graag voor onze rekening. Bij ons koop je de beste sextoys voor dames en neem je meteen ook even de leukste en meest spannende toys voor mannen mee. Want ook voor mannen zijn we dé specialist.

 

 

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.