Resultaat 1–24 van de 670 resultaten wordt getoond

Sextoys mannen

Bij Sweetoy telt de man écht mee. Behalve dat er bij Sweetoy een breed aanbod is van sextoys voor de vrouw, voor koppels, talloze bdsm artikelen, lingerie en drogist producten, is er ook een breed aanbod aan sextoys voor hem beschikbaar. Ook deze producten bestel je steeds veilig en discreet en ook nu geldt dat als je voor 22.30 uur bestelt, je de producten al de volgende dag thuis hebt.

Assortiment

Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!

Elektrische Masturbator

Alexis Sidesaddle Masturbator

79,95
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!

Anaal toys

Black Jewel

14,95
Aanbieding!

Elektrische Masturbator

Airturn2 Masturbator

62,95

Kunstvagina

Sanda Masturbator

27,95
Aanbieding!

Zeer breed en gevarieerd aanbod sextoys voor hem bij Sweetoy

Om het de moderne man gemakkelijk te maken zijn de sextoys voor hem bij Sweetoy onderverdeeld in de categorieën cockringen, masturbators, balls en anaal toys. Binnen de categorieën is het aanbod groot en zeer gevarieerd. Neem de cockringen. Die heb je in vibrerende vorm, van siliconen, cockringen met een anaalplug, cockringen van metaal en van rubber. Ook op het gebied van masturbators heeft Sweetoy erg veel te bieden. Wat dacht je van niet van echt te onderscheiden kunstvagina’s, een al even echt lijkende kunstmond en kunstanus terwijl er ook volop aanbod is van elektrische masturbators. Ball stretchers, ball crushers en ball splitters zijn er bij Sweetoy ook al volop, net als alleen de kwalitatief beste anaal toys in de vorm van dildo’s, vibrators, prostaat vibrators, anaal kralen en buttplugs. Ook nu is de keuze weer enorm.

Sextoys voor mannen tegen een zeer scherpe prijs

Zoals je van Sweetoy gewend bent, worden ook de sextoys voor heren tegen een zeer scherpe prijs aangeboden. En dat terwijl de producten van de best denkbare kwaliteit zijn. Kijken we naar populaire producten voor hem dan zien we dat de E-masturbator van Mystim Opus E-masturbator geliefd is bij de mannen, Logisch, want de opening van de masturbator heeft de vorm van een vagina, terwijl de binnenzijde is uitgerust met een stimulerende geribbelde structuur. Mannen kunnen aan de zijkant van de sleeve elektroden plaatsen voor elektrostimulatie. Ook populair is de Atom Plus vibrerende cockring, een cockring met twee grote en krachtige motoren die zowel de penis als het perineum stimuleren. Daarbij hebben mannen de keuze uit liefst vijf verschillende vibratie standen en ervaren mannen wat écht genieten is. En zo heeft Sweetoy nog heel erg veel meer te bieden in de webshop.

Slimme mannen bestellen voor 22.30 uur!

Daarmee biedt Sweetoy een zeer compleet aanbod voor de man. Als je slim bent, bestel je nog voor 22.30 uur een nieuwe sextoy. Dan namelijk, kun je er morgen namelijk al van genieten!

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.