Resultaat 1–24 van de 158 resultaten wordt getoond

Sextoys voor koppels

Je hebt niet alleen sextoys specifiek voor alleen de man of de vrouw, je hebt zeker ook een mooi aanbod van sextoys voor koppels. Met deze sextoys wordt en blijft het spannend tussen de lakens en krijg je seksleven een impuls. Bij de sextoys voor koppels voel zowel jij als je partner stimulatie, vaak zoals je dat nog nooit eerder gevoeld hebt. Er zijn sextoys die zelfs tijdens de penetratie te gebruiken zijn.

Assortiment

Aanbieding!

Cockringen

Xerus Cockring

23,95
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!

Er is een zeer breed aanbod aan koppel vibrators

Hebben we het over sextoys voor koppels dan zie je een enorm aanbod van koppel vibrators. Ook seksschommels kun je rekenen tot sextoys die perfect zijn voor koppels. Zoals gezegd zijn er uitvoeringen beschikbaar die de vrouw tijdens de seks in kan houden, zonder dat het ook maar iets in de weg zit. Door de zeer sterke trillingen wordt de clitoiris en de G-spot van de vrouw extra gestimuleerd zoals dit ook geldt voor de penis van de man.

Het welbekende vibrerend eitje

Het vibrerend eitje kun je rekenen tot de sextoys speciaal voor koppels. De vrouw brengt het eitje in en de partner kan de vrouw zo op afstand laten genieten. Meestal geldt een bereik van rond de tien meter. Het eitje is oplaadbaar en vaak ook in douche of bad te gebruiken. Uiteraard kun je ook zelf de afstandsbediening hanteren, het is echter veel spannender dit door je partner te laten doen. Je weet nooit wanneer de vibraties beginnen en hoe hevig ze worden. Dat maakt het extra spannend.

Een stevigere erectie en het uitstellen van het orgasme

Ook zijn er speciale cockringen die voor plezier bij koppels zorgen beschikbaar. De cockring zorgt bovendien voor langer plezier. Vanwege het stretch materiaal dat gebruikt wordt past de cockring om de penis van elke man. De man kan met de cockring zijn orgasme langer uitstellen en bovendien is sprake van een stevigere erectie. De partner wordt gestimuleerd door de interne vibraties die de cockring afgeeft, net als door de noppen en de ribbels. Tot de sextoys voor koppels wordt ook de seksschommel gerekend. Je hangt je partner heel gemakkelijk aan bijvoorbeeld de deur en kunt zo heel bijzondere standjes uitproberen.

Houd je sextoys schoon

Uiteraard worden onze seksspeeltjes voor koppels discreet bij je thuisbezorgd. Dat gebeurt vaak al binnen een of twee werkdagen nadat je de bestelling geplaatst hebt. Vergeet niet om ook toy cleaner te bestellen. Want je seksspeeltjes houd je uiteraard steeds schoon.
 
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.