Resultaat 1–24 van de 56 resultaten wordt getoond

Siliconen Cockring

Natuurlijk bieden we ook de siliconen cockring aan. Sterker nog, die hebben we voor je liggen in tal van verschillende uitvoeringen. Zoals je van ons gewend bent is ook de siliconen cockring van superieure kwaliteit zonder dat je er meteen de hoofdprijs voor betaalt. Bij ons is puur genieten nog prima betaalbaar.

Assortiment

-52%
-24%
-16%
20,95

De siliconen cockring is in veel verschillende uitvoeringen beschikbaar

De siliconen cockring is een cockring die we je in heel veel verschillende uitvoeringen aan kunnen bieden. Je hebt ze met ballstretchers, ball splitters, in driedelige ringvorm, met stimulator en butplugg en in doorzichtige variant. In elk geval blijkt de siliconen cockring zeer comfortabel te dragen en is het materiaal zeer rekbaar. Kijken we naar deze cockring met ballstretchers, dan stuit je op een cockring die je testikels en je penis extra onder de aandacht brengen en ze er uitdagender uit laten zien. De penis wordt extra naar voren gedrukt en de ballen naar beneden. Daardoor zal de penis extra opzwellen en lijkt je geslachtsdeel meteen ook groter. Bovendien wordt je penis gevoeliger. Eigenlijk geldt hetzelfde voor de cockringen met ball splitter. Ook nu worden je geslachtsdelen extra zichtbaar en winnen ze aan uitstraling. Verschil is dat deze cockring ook de testikels spreidt.

Laat je geslachtsdelen er extra uitspringen met een cockring van siliconen 

Waar je zeker ook mee uit de voeten kunt zijn de Triple ringen, een veelzijdige cockring die je geslachtsdelen er ook echt uit laten springen. Door de ringen om je penis en je balzak te doen win je aan volume. Het gebruikte materiaal is zeer zacht en bovendien geurloos en niet poreus. Daardoor houd je deze cockring perfect schoon. Je kunt ook kiezen voor de cock & ball strap voor een zeer intense ervaring. Deze cockring gebruik je zowel tijdens je solo-sessies als samen met je partner. Bijzonder is zeker ook de Taint Teaser Teardrop. Deze cockring van siliconen heeft een perineum stimulator en past meer dan uitstekend rond de penis en de balzak. Ook deze cockring is zeer goed rekbaar.

Toys voor een zeer scherpe prijs

Of het nou gaat om metalen cockringen, vaginaballetjes en andere sextoys voor vrouwen en heren, bij ons stuit je op een zeer uitgebreid aanbod. We bieden de toys voor een scherpe prijs aan en vandaag voor 22.30 uur bestellen is morgen al genieten. Bestel je voor tenminste 45 euro, dan is de verzending nog gratis ook.

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.