Resultaat 1–24 van de 47 resultaten wordt getoond

SM accessoires  

Zweepjes, paddles, spreidstangen en tepelzuigers. Het zijn allemaal producten die de hoofdrol voor zich opeisen tijdens het BDSM spel. Daarbij zijn er tegenwoordig ontelbaar veel SM accessoires aan te schaffen. De sm accessoires maken het spel nog spannender en met de sm accessoires creëer je en de juiste looks en de juiste setting.

Assortiment

-53%
-1%
1.189,95
-22%
774,95
-26%

Het aanbod sm accessoires blijft maar groeien en groeien

Sm accessoires dus. Waar moet je beginnen? Er is meer en meer op de markt beschikbaar en dat zegt heel erg veel over de populariteit van BDSM. Wat dacht je van de stokjes, met vaak een lengte van 50 centimeter. Ze zijn afgewerkt met vaak gevlochten leder en hebben een lederen handvat, je mag zelf invullen wat je met deze sm accessoires kunt doen. Wat dacht je van het borstharnas, of een harnasgordel? Want bij BDSM hoort een juiste outfit en uitrusting. Het is wezenlijk onderdeel van het spannende spel tussen dom en sub.

Vergeet vooral de BDSM maskers niet, waarvan honderden verschillende uitvoeringen zijn

Bij het BDSM spel horen ook maskers, waarvan honderden verschillende uitvoeringen beschikbaar zijn. Erg in trek is het lederen masker, uiteraard van gerecycled leder. Door de elastische band aan de achterkant passen de meeste maskers echt iedereen. Ze dragen bovendien erg comfortabel. Bondage manchetten? Ook die horen bij het spel en creëren een juiste sfeer voor optimaal genot. Dat geldt eveneens voor stalen boeien, stoere veter armbanden en wat dacht je van leren been harnassen? Wat dacht je van de bekende BDSM kragen en de speciale borstbinders die gemakkelijk riemen over de schouders en samen komend in een lus op de rug vastgemaakt kunnen worden.

Van riet tot capuchons; het hoort allemaal bij het BDSM spel

Wel eens rieten maskers gebruikt? Ze zijn tegenwoordig ook met leren handgrepen verkrijgbaar. Of sm accessoires in de vorm van capuchons, al dan niet met een open gezicht, een PU leren kap en een mondmasker. Vergeet de zenuw punch niet, ook al perfect om heel gevoelig te laten blijken wie nu eigenlijk de baas is en de leiding heeft. Alles wat het BDSM spel nog spannender kan maken is tegenwoordig verkrijgbaar. Van latex tot leer en van kleine accessoires tot onmisbare accessoires. Als liefhebber van sm accessoires is het goed de webshop te blijven bezoeken, zo snel groeit namelijk het aanbod. Daarom is steeds sprake van een sterk wisselend aanbod.
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.