Resultaat 1–24 van de 221 resultaten wordt getoond

SM Toys 

SM staat voor Sado Masochisme. Het is het seksuele spel tussen de dominante en de onderdanige, waarbij pijnprikkels voor extra genot kunnen zorgen. Die pijnprikkels kun je bewerkstelligen met SM Toys. Met deze toys speelt de dominante met de sub in een rollenspel. Heilig binnen dit spel is het stopwoordje, iets dat je van tevoren afspreekt. Dit stopwoordje is heilig.

Assortiment

-19%
-18%
-21%
94,95
-19%
-14%
62,95

Aan SM Toys in elk geval geen gebrek

Aan SM Toys geen gebrek in elk geval, en dat voor zowel de beginner op dit gebied als voor de meer gevorderde beoefenaar van SM. Laklakens horen bij de SM Toys, zoals de bekende zweep dat ook doet. Deze zweep is er in verschillende variaties en kan gebruikt worden om te slaan, maar even goed om mee te strelen. Beginners in de wereld van de SM Toys doen er goed aan eerst een zweepje van zacht materiaal te kiezen.

Leg de onderdanige het zwijgen op met een knevel 

Binnen het rollenspel leg je de onderdanige het zwijgen op door te kiezen voor SM Toys in de vorm van knevels. Ook deze knevels heb je in erg veel variaties beschikbaar. Bal gags zijn bekende knevels, zoals opblaasbare knevels ook populair zijn. Met de dildo knevel kan penetratie uitgevoerd worden én leg je meteen de onderdanige het zwijgen op. Een andere bekende toy binnen de SM wereld is wel de tepelklem, geschikt voor zowel de man als de vrouw in de wetenschap dat de tepel vrijwel altijd een erg gevoelig lichaamsdeel is.

Creëer de juiste setting en vergeet de rol van kleding niet

 Binnen de wereld van SM en dus ook binnen het aanbod van SM Toys is ook elektroseks doorgebroken. Ook deze producten verhogen de spanning en middels elektro stimulatie kan een hoogtepunt tot stand worden gebracht. De elektroden zijn op verschillende lichaamsdelen toe te passen waardoor de typering veelzijdig zeker op deze producten toe te passen zijn. Ook de seksmachines rukken op. Met deze machines is eveneens penetratie mogelijk en kan ook aan soloseks gedaan worden. Hoewel wellicht niet meteen een SM Toy hoort bij het rollenspel (dat nadrukkelijk terrein wint) ook passende kleding. Alleen zo creëer je precies de juiste setting waarbinnen je de verschillende SM Toys gebruikt.

Begin vooral bescheiden 

Aan SM speelgoed geen gebrek dus. Het is zaak altijd bescheiden te beginnen en om te ervaren of SM ook echt iets voor je is. Is dat het geval, dan kun je gemakkelijk opschalen, want aan toys is binnen deze categorie allesbehalve gebrek.
 
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.