Resultaat 1–24 van de 599 resultaten wordt getoond

Vibrators

Overweeg je om een vibrator te kopen? Sweetoy heeft vibrators in verschillende formaten, van klein (0-10 cm) en medium (10-20 cm) tot groot (groter dan 20 cm). Als specialist in sextoys ben je bij Sweetoy zeker van een prachtig en uitgebreid aanbod van vibrators. Wil je de vibrator gebruiken met je partner of liever alleen? Is het je doel om de clitoris te stimuleren? Of liever penetratie? Sweetoy heeft een breed assortiment aan verschillende vibrators voor verschillende soorten stimulatie, zoals clitoris vibrators, mini vibrators of anale vibrators. Je kan ook nog kiezen voor extra stimulerende opties, zoals een geribbelde vorm!

Assortiment

Aanbieding!
Aanbieding!

Tarzan Vibrator

Lily Vibrator – Roze

22,95
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!

Oplaadbare Vibrator

Alula Vibe Rabbit Vibrator

39,95
Aanbieding!
Aanbieding!

Anaal toys

Black Jewel

14,95
Aanbieding!
Aanbieding!

Clitoris vibrators

Satisfyer 2 Next Generation

18,95
Aanbieding!

Realistische Vibrator

Big vibrator

22,95
Aanbieding!
Aanbieding!

Tarzan Vibrator

Trix Rabbit Vibrator

43,95
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!

Klassieke Vibrator

Zwarte siliconen vibrator

25,95
Aanbieding!
74,95

Enorm groot aanbod in vibrators

Het zal dan ook geen verrassing zijn dat er ontzettend veel aanbod is als het gaat om vibrators. Zo bieden we de speeltjes voor de stimulatie van clitoris, met een afstandbediening, van siliconen, speciaal voor koppels, oplaadbare vibrators en uitvoeringen voor de G-spot en de prostaat. En dan hebben we nog slechts het topje van de ijsberg genoemd. Dat betekent ook meteen dat ze prima door zowel de man als de vrouw gebruikt kunnen worden. Je hebt ze zelfs speciaal ontwikkeld voor koppels. 

Niet te verwarren met een dildo

Een vibrator is in de eerste plaats een vibrerend seksspeeltje dat voor stimulatie moet zorgen van de vagina, de clitoris of de anus. Ze worden met name gebruikt tijdens het voorspel en dienen niet verward te worden met de dildo. De dildo is vooral gemaakt om in te brengen, de vibrator is meer voor stimulatie. De verschillende uitvoeringen beschikken vaak over verschillende vibratie standen. De een is krachtiger dan een ander, terwijl in vorm en formaat ook nogal wat verschil zit. Bijzonder van vorm is zeker de Tarzan vibrator, een van de meest bekende variaties. 

Stimuleert en penetreert tegelijk

De Tarzan vibrator bestaat in feite uit twee onderdelen. Het ene deel is om in te brengen, het andere deel stimuleert de clitoris. Het succes van de Tarzan is dan ook de combinatie van penetratie en stimulatie. Er is voor iedereen een geschikt exemplaar verkrijgbaar. Van klein tot groot, in veel verschillende vormen en gemaakt van tal van verschillende materialen. In de loop der tijd heeft de vibrator zich bijzonder ontwikkeld. Vroeger was het vaak een onooglijk ding dat erg veel lawaai maakte. Die tijd is geweest. Er kan tegenwoordig maatwerk geleverd worden. Leuk voor koppels zijn die zijn uitgerust met een afstandsbediening en je hebt tegenwoordig uitvoeringen die sterke gelijkenissen vertonen met het mannelijke geslachtsdeel. Aan de andere kant heb je ze ook in de vorm van een microfoon, namelijk massage vibrators. Bij Sweetoy heb je in elk geval voldoende te kiezen. Check zeker ook de andere seksartikelen die we je aan kunnen bieden, van glijmiddel tot toyreingers. Voor een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. 

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.