Resultaat 1–24 van de 31 resultaten wordt getoond

Vibrerende Cockring

Is er iets dat intenser is? Of is de vibrerende cockring echt het ultieme genieten? Wij denken het laatste. Niet voor niets heb je de vibrerende cockringen in heel erg veel verschillende uitvoeringen. Als je morgen al wilt genieten van de vibrerende cockring, bestel dan vandaag nog voor 22.30 uur.

Assortiment

-52%
-24%
-24%
-28%

Met een anaalplug en eventueel een afstandsbediening

Ons aanbod, met verder ook leuke sextoys voor vrouwen, laat een grote verscheidenheid aan de vibrerende cockring zien. Je hebt ze van Blue Evolution, Midnight Magic en Atom Plus en je hebt ze met een anaalplug en met afstandsbediening. En daarmee lichten we nog slechts het topje van de ijsberg toe. Heel bijzonder binnen het aanbod is de Midnight Magic Okeanos, een cockring met afstandsbediening, deze cockring beschikt over drie krachtige vibratie standen en negen verschillende patronen. De twee ringen zijn zeer rekbaar en plaats je rond penis en de balzak. Nooit eerder genoot je zo lang van je erectie, terwijl het voor de vrouw genieten is om in contact te komen met de clitoris stimulator. Deze cockring heeft bovendien fijne ribbels die de ervaring nog intenser maken. 

Dé perfecte sextoy voor koppels

Over intens gesproken; de vibrerende cockring in de vorm van de cock cage mag er zeker ook zijn. Het is de perfecte sextoy voor koppels en de vrouw raakt al snel in extase als ze in contact komen met het vibrerende gedeelte. De vibraties beheer je gewoon met een afstandsbediening. Voordeel van deze cockring is ook dat hij prima schoon te maken en te houden is. En dat is ook een belangrijke eigenschap voor een cockring. We raden je zeker ook de Isabella Sinclaire cockring met buttplug aan. De bullet vibrator kun je in de cockring plaatsen of in de buttplug doen. Het is maar net waar jij de voorkeur aan geeft. De afstandsbediening is draadloos en werkt over een afstand van 7,5 meter nog steeds perfect. 

Bestel vandaag nog voor 22.30 uur en je geniet morgen al van je sextoys 

Bestel je een van de vibrerende cockringen bij ons dan worden de producten steeds discreet verzonden. Bestel je voor ten minste 45 euro, dan betaal je geen verzendkosten. En als je nou verstandig bent dan bestel je vandaag nog voor 22.30 uur. Dan geniet je morgen namelijk al van je nieuwe sextoys. Betalen is in onze webshop overigens helemaal veilig en gemakkelijk. Met andere woorden, waar wacht je eigenlijk nog op?

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.