Resultaat 1–24 van de 89 resultaten wordt getoond

Voorbind dildo

De voorbind dildo wordt ook wel een strap on dildo genoemd. Ze kunnen gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen en je hebt ze bovendien in massieve en in holle uitvoeringen. Bovendien zijn er uitvoeringen die kunnen zorgen voor een dubbele penetratie. De voorbind dildo is er voor zowel vaginaal als anaal gebruik.

Assortiment

33,19

Dildo's met zuignap

Squeeze-It Dikke Dildo

39,95
Aanbieding!
62,95
Aanbieding!

Zijn de rollen eindelijk eens omgedraaid

Het windt veel vrouwen op. De gedachte om ook eens iemand te kunnen penetreren. Met de voorbind dildo’s die beschikbaar zijn in ons assortiment kan dat prima. Daarnaast genieten ook mannen steeds vaker van het gevulde gevoel en zijn de rollen dus eens omgedraaid. De holle dildo, ook bekend als de penis sleeve is een uitvoering waarin de man de eigen penis plaatst om vervolgens de vrouw te penetreren. Op die manier kan de partner dan nog beter gevuld worden. Het geeft de man vaak extra zelfvertrouwen. De holle dildo is er in uitvoeringen die de penis nog eens extra stimuleren.

Tuigje is verstelbaar en blijft prima op de plek

De dildo past altijd en is gemakkelijk in te stellen. Daardoor blijft het tuigje op de plek zitten en kan de partner stevig gepenetreerd worden. Je hebt in elk geval voldoende keuze. Bepalende factoren bij de aankoop van deze dildo’s zijn zeker de lengte, de diameter, het materiaal waarvan de dildo gemaakt is en de kleur. Ook de prijs kan variëren. Er is echter voor elk budget een dergelijke dildo beschikbaar.

Voorbind dildo met extra stimulatie

Populair is de strap on dildo die voor extra stimulatie zorgt. Tot de voorbind dildo’s worden tegenwoordig ook dildo’s die je in de boxershort draagt gerekend. Deze zorgen voor een goed gevulde boxer, ook als dit dus in werkelijkheid niet het geval is. Wat dat betreft wordt er elk jaar weer vernieuwd en breidt het aanbod van de dildo zich verder en verder uit. Vandaag bestellen is al binnen een of twee werkdagen genieten van deze dildo, die uiteraard op discrete wijze bij je thuis bezorgd wordt.

Vergeet glijmiddel en een toy cleaner niet

Vergeet ook nu niet glijmiddel bij te bestellen voor een gemakkelijkere penetratie. Kies het glijmiddel op basis van het materiaal van de dildo. Ook het bestellen van een toy cleaner is aan te raden. Jij wilt je sextoys vast ook graag schoon en in goede conditie houden. Wat betreft het formaat kan nog gesteld worden dat het voor beginners beter is bescheiden te beginnen. Kun je later altijd nog een forse dildo aanschaffen.
 
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.